Aan de opleidingen van Edufarma kan je deelnemen als je werkgever (gevestigd in Nederland of BelgiŽ), is aangesloten bij de Stichting Edufarma.

De aangesloten bedrijven en instellingen zullen zelf zorg dragen voor het begeleiden van de cursisten. Edufarma begeleidt geen cursisten.

Bedrijven en instellingen op enigerlei wijze betrokken bij de productie en distributie van geneesmiddelen (bijvoorbeeld als producent of leverancier van goederen en diensten), met geneesmiddelen vergelijkbare producten en componenten kunnen een aanvraag indienen om te mogen participeren in de Stichting. Het bestuur van de Stichting Edufarma besluit over een aanvraag.

Een bedrijf of instelling betaalt voor een aansluiting een eenmalige bijdrage van € 1000,-.

Na goedkeuring van de aanvraag en betaling van de eenmalige bijdrage kunnen de leerboeken voor de cursussen Farmaceutisch Vakman en Farmaceutisch Technicus besteld worden bij het secretariaat van de Stichting Edufarma. Voor meer info zie bij Prijzen en Bestellen.

Een cursusboek geeft recht op deelname aan het examen (en indien nodig herexamens). Voor de deelname aan de examens en herexamens is per kandidaat examengeld verschuldigd.

Voor prijzen zie Prijzen en bestellen

Lid worden? Klik hier.